Хороскоп за 4 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес ще преобладава позитивното. Благоприятен ден в делови план, очакват ви интересни срещи, които ще ви донесат ново вдъхновение. Внимавайте с парите – възможни са финансови загуби и неудачни покупки. Преди да давате каквито и да е обещания, убедете се, че ще може да ги изпълните.

СКОРПИОН

Днес ще имате проблем с намирането на общ език с околните. Старайте се да изгладите проблемите и не позволявайте обидите и претенциите да вземат връх. Пред вас ще се открият нови перспективи, в които голяма роля ще играят стари приятели. Очаквайте добри новини.

СТРЕЛЕЦ

Основното ви занимание за днес ще бъде да решавате чужди проблеми, така че не планирайте нищо важно за себе си. ще имате възможност да общувате с интересни хора и да обсъждате идеи, които касаят и вашето бъдеще. Бъдете уверени – интуицията ви няма да ви подведе.

КОЗИРОГ

Добър ден за сложна и отговорна работа, както и за решаване на важни задачи. Няма да пропуснете да научите и нещо ново. Ще приключите с ангажиментите си по-рано, отколкото сте планували и ще ви остане повече свободно време. Използвайте го за пълноценна почивка.

ВОДОЛЕЙ

Очертава ви се напрегнат ден. Трудно ще намирате общ език с околните и често ще влизате в пререкания. Затова избягвайте дискусиите.Ако е възможно си тръгнете по-рано и се разходете. Ще успеете да намерите решение на стар проблем и това ще върне отчасти доброто ви настроение.

РИБИ

Лек, приятен ден. Интуицията ви е остра, затова няма да допускате грешки, дори в доста заплетени ситуации. Среща с приятел и запознанство ще се окажат доста полезни за работата ви. Вечерта ще ви предложи приятни моменти и добри новини – очаквайте начало на големи промени.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар