Хороскоп за 4 ноември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

 

ОВЕН

Всички проблеми този ден ще решавате лесно, разбира се, ако сами не си усложнявате нещата. Бързо ще намирате лесни отговори и преки пътища към поставените цели. Спомнете си всичко, което сте успели да научите до този момент. Най-неочаквани неща могат да се окажат полезни.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни – не се поддавайте на провокации, за да не попаднете в неловки ситуации. Премислете всяко свое действие, преди да го предприемете. По-добре да не проявявате излишни амбиции. Ще получите добра новина свързана с пари. Изненадайте близките си.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте нетърпеливи и раздразнителни. Всяка дреболия ще ви ядоса. Овладейте емоциите си. Не влизайте в конфликти. Добри новини ще ви дадат отговори на въпроси, които отдавна ви тревожат. Добре би било да се разходите и да се усамотите за кратко време. Това ще ви успокои.

РАК

Комуникациите ви днес ще са трудни. Ако не се сдържате в разискванията на проблемите, ще предизвикате конфликти, които ще имат негативни последици върху вас. Денят е подходящ за срещи с приятели – може да обсъждате всякакви въпроси, без опасност от разногласия.

ЛЪВ

Денят няма да е лош, ако не забравяте за вашите цели и приоритети, и вървите по пътя, който сте избрали. Не е време за спонтанни покупки. С парите бъдете внимателни, не трябва да харчите прекалено. Направете си бюджетен план и се опитайте да го спазвате. Стойте настрана от клюки.

ДЕВА

Този ден ще ви донесе и радостни новини, и интересни срещи и запознанства. Настроението ви ще бъде приповдигнато. Има шанс за изгодни покупки – днес безгрешно ще избирате точно това, което ви е нужно. Очаквайте малки проблеми у дома, с които ще успеете да се справите бързо.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар