Една от бившите на Христо Сираков получи предложение за брак

Една от бившите на Христо Сираков получи предложение за брак
5 (100%) 1 vote

Една от бившите изгори на Христо Сираков получи предложение за брак

Една от бившите любовници на Христо Сираков се похвали, че е получила предложение за брак.

„Получих предложение за брак!“, сподели плеймейтката Дениз Хайрула. Тя нашумя едно от гаджетата на покойния бизнесмен, пише HotArena.

Красавицата сподели подробности около паметния момент. Тя разказа, че точно като във филмите, нейният възлюбен й паднал на колене с молба да приеме да прекара остатъка от живота си с него.

Плеймейтката разкри и какъв е нейният отговор. Тя сподели, че не е приела романтичното предложение.

Денис не разкрива подробности около самоличността на мъжа, който й е предложил да се врекат във вечна вярност един на друг.

Плеймейтката не пази в тайна личния си живот и  не страстните си преживявания със своите любовници.

Сред тях е и мастит италиански бизнесмен. Заради него тя често пътува през уикендите до Монако. Връзките си от този тип, бившата изгора на Христо Сираков определя като краткотрайни и мимолетни.

„Искам да стана майка преди да навърша 30 години“, категорична е брюнетката. Дениз не крие, че иска още малко да се наслади на свободата си, преди да мине в отбора на семейните жени.

Но кой ще бъде избраникът й, все още не е ясно. Името на Хайруля бе замесено не само с това на покойния Сираков. Красавицата имаше връзка и с асеновградския строителен предприемач Стоян Стоянов, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар