Елизабет Втора накара всички да замръзнат (ФОТО)

Елизабет Втора накара всички да замръзнат (ФОТО)
2 (40%) 1 vote

Погледът й е повече от стряскащ

Британската кралица Елизабет Втора накара всички да замръзнат. Нейна снимка от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл направо сцепи мрака.

Няма никакво съмнение, че на тържественото събитие са били направени десетки хиляди снимки. Но един фотос и до ден днешен предизвиква огромен интерес.

Елизабет Втора

Погледът й е повече от стряскащ

Въпросната снимка е уловила как британската кралица Елизабет Втора гледа с изключително злокобен поглед към булката Меган.
„Недоволство, гняв и омраза се четат в погледа й! Няма съмнение“, казва повечето, видели кадъра.

Мнозина са категорични, че кралицата гледа така, тъй като от самото началото не е одобрявала връзката на внука й Хари с Меган.
Е, трябва да признаем, че събитията от последната година доказват, че е имала право да бъде скептично настроена към тази връзка.

Оказа се обаче, че причините Елизабет Втора да гледа по този начин към Маркъл в деня на сватбата й, вероятно са напълно различни от очакваното.
Важно е да отбележим, че по време на сватбата на Меган и Хари през 2018 г., кралица Елизабет Втора, бе на 92 години.

Не е изключено да не й е понесла протяжната церемония

През цялата многочасова брачна церемония старите й кости са седели на твърдата пейка в църквата. Освен това й се е наложило да слуша безкрайната и несвързана реч на гост-свещеника Майкъл Къри, който лично Меган бе поканила.

В същото време е напълно възможно кралицата да не е гледала злобно бившата холивдувска актриса, а да се е тревожила за съпруга си – (тогава) 97-годишният принц Филип, херцог на Единбург.
По времето около сватбената церемония той се възстановяваше от операция за смяна на тазобедрената става.

„Представете си каква болка е изпитвал от часовете седене на пейката в църквата. Със сигурност кралицата я е боляло заради него. Напълно възможно е именно заради това да гледа толкова лошо. Все пак церемонията бе много протяжна“, категорични са близки до кралското семейство.

Мнозина припомнят, че английските църкви не са място, където човек да се хили безпричинно и да се държи фриволно. Да не говорим пък колко неуместно и нетипично е такова поведение за самата кралица Елизабет II, пише jenata.blitz.bg.

Елизабет Втора

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар