„Фермата“ разтури горещ любовен триъгълник

0

Изобщо не й мигна и окото дори

„Фермата“ успя да разтури заформилия се любовен триъгълник много бързо.

За щастие на Хепи Ванче, Жанета Осипова изгуби битката и се наложи да напусне за втори път „Фермата“, но този път окончателно.

"Фермата"
На Жанета изобщо не й мигна и окото дори

Иначе зрителите тръпнеха в очакване на поредната любовна интрига в предаването.
Веднага след като се завърна във „Фермата“, Жанета Осипова застана между една от романтичните двойки в стопанството. Става въпрос за двойката на пилота Петър и стюардесата Ваня.

Без да й мигне окото, Осипова започна да се натиска с авиатора.
Действията й определено жегнаха Ваня, която е влюбена до уши в Петър. Самият той прие целувките и прегръдките на Жанета видимо доволен.

Припомняме, че Осипова се появи отново във риалити формата с още три бивши участнички –
художничката Антония, талисманът на „Левски“ – Дана и адвокатката Милена. Те получиха шанса да се бият една срещу друга, за да останат в шоуто.

След първия сблъсък си тръгна Дана, а след втория – Жанета. За огромно съжаление на голяма част от фермерите, тази, която остана в стопанството, бе именно адвокатката Милена.

На прощаване Жанета отново се метна на врата на Петър, който я изпрати до портата.
Плеймейтката е споделяла, че не е обвързана и все още продължава да търси достоен за нея мъж. Тя твърди, че незнайно защо жените винаги са я мразели. Блондинката предполага, че злословят по неин адрес, защото й завиждат за красотата, пише zajenata.bg.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.