Хороскоп за 3 ноември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

 

ВЕЗНИ

Днес ще се справите с проблемни стари проекти, с които колегите ви не са успели да се преборят. Знания, получени много отдавна, ще ви бъдат от полза. Очаквайте парични постъпления, с които ще може да покриете стар дълг. Ще помогнете на близък, оказал се в трудна ситуация.

СКОРПИОН

Вашата издържливост и настойчивост ще ви бъдат особено полезни днес. Лесно ще намерите последователи за новите си проекти. Бъдете внимателни при общуването и избягвайте сериозни конфликти. Не се връщайте назад, а мислете за бъдещето – то обещава много добри неща.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще ви се отдават и най-простите планове. Околните ви ще пречат повече, отколкото да помагат. Затова разчитайте на интуицията си, а не на странични съвети. Възможни да малки финансови загуби. В края на деня ще намерите правилните решения, благодарение на творческия ви подход.

КОЗИРОГ

Очертава се много креативен ден за вас. Ще успеете да реализирате не само стари намерения, но и да наложите нови, свежи идеи. Ще удивите колегите с нестандартни решения. Вечерта очаквайте дребни семейни разногласия, но бързо ще възстановите хармонията у дома.

ВОДОЛЕЙ

Късметлийски ден – постарайте се да го използвате максимално ефективно. Очаквайте положителни промени във всичко – и в личния живот, и в кариерното си развитие. Бързо ще разбирате неща, от които преди сте нямали понятие. Вашата задача е да не изпуснете моментите, и да използвате всички възможности.

РИБИ

Благоприятен ден – всичко ще върви добре, ако разбира се не се съпротивлявате на естествения ход на събитията. Правете това, което ви подсказва сърцето и не се плашете от възможните неприятни последствия. Ще се наложи да убедите околните, да се вслушват повече в думите ви.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар