Хороскоп за 3 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

ОВЕН

Запознанства и срещи с интересни хора ще направят денят ви лек и приятен. Постарайте се да не разпространявате клюки и да не влизате в интриги. Проблемите около финансов въпрос, който стои отдавна нерешен, ще ви се изяснят и ще се чувствате по-спокойни. Обърнете внимание на любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Щастлив ден, наситен с много събития. Не е нужно да взимате прибързани решения. Бъдете внимателни и добре обмисляйте ходовете си. Моментът е подходящ за сключване на сделки и извършване на финансови операции. Лесно ще спечелите вниманието на влиятелни хора.

БЛИЗНАЦИ

Ако се съсредоточите и не се разсейвате, ще намерите решения на много проблеми – лични и обществени. Ще бъдете пълни със сила и ентусиазъм и едва ли някой ще може да ви се противопостави. С финансите сте добре, така че може да си позволите да купите някои по-скъпи неща.

РАК

Не започвайте нови начинания този ден. Трудно ще прецените силите си и реалното положение. Проекти, които сте смятали за перспективни, няма да оправдаят очакванията ви. Проедстоят ви приятни срещи, които ще открият нови възможности за развитие. Денят не е добър за пътуване.

ЛЪВ

Днес не са изключени някои трудности, но като цяло добрите събития ще бъдат повече. Търговската ви интуиция ще бъде на ниво. Това ще помогне скоро да увеличите доходите си. Бързо ще разбирате от какво точно имате нужда, така че новите предизвикателства ще ви бъдат само от полза.

ДЕВА

Благоприятен ден за общуване. Възползвайте се от това, и уговорете срещи с важни за вас хора. Каквото и да обсъждате, резултатите ще са положителни. Вероятно ще имате малки парични постъпления. Нещо ще наруши личния ви график. Не се тревожете – ще има време да наваксате.

 Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар