Камелия проговори за битката с коронавируса

Гласувайте за статията

Камелия проговори за битката с коронавируса

Камелия проговори за преживяното в битката с коронавируса. Приятелят й Цветин пипна коварната инфекция. Той бе настанен в болница за лечение.

Близо 10 дни след приема му в лечебното заведение, той вече е изписан. Изпълнителката благодари на всички медици за грижите, които са положили за него.

„Минахме през труден период и искам да благодаря на лекарите, сестрите и помощния персонал в “Аджибадем Сити Клиник” за грижите, професионализма и отношението към Цветин. Благодаря и на всички наши приятели и близки, които бяха до нас в този момент! Бъдете здрави!”, пише Камелия, цитирана от Хот нюлс.

След като стана ясно, че Цветин е в болница, Камелия показа резултат от своя тест. За щастие той се оказа отрицателен. Това бе последният пост на звездата в социалните мрежи.

След изписването на Цветин тя отново е активна в мрежата.

Блондинката сподели снимка на приятеля си. До него е медикът, облечен в предпазно облекло, който е полагал грижи за него.

Фотосът събра десетки благопожелания за здраве и спокойствие в семейството на изпълнителката.

Коронавирус пипнаха и още няколко изпълнители в бранша. Първите регистрирани случаи бяха на Деси Слава и Галена. За щастие двете изпълнителките прекараха леко вируса и не се наложи да бъдат хоспитализирани. Тони Стораро също се разболя и заради усложнения влезе в болница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар