Кейт и Меган за първи път очи в очи след разрива (Вижте къде се събират)

Принцеса Даяна учила синовете си Уилям и Хари да живеят в приятелство и хармония сн. YouTube
0

Кейт и Меган се събират за първи път след разрива на сватбата на Бруклин Бекъм

Кейт и Меган ще трябва да се съберат очи в очи и то доста скоро. Предвид трудните отношения между двете херцогини, не е изненадващо, че съпругата на принц Уилям и тази на принц Хари, не бързат да си проговорят. Изненадващо обаче, двете дами са на път да се съберат отново.

Поводът е не друг, а сватбата на Бруклин Бекъм. А майка му Виктория е пред тежка социална дилема — дали да покани и двете херцогини, или да пропусне някоя от тях. Виктория и Дейвид са много близки с членове на кралското семейство. Те гостуваха на сватбата на Кейт и Уилям, а след това и на тази на Меган и Хари. Отново бяха сред кралските гости и на венчавката на принцеса Йожени. И бяха сред първите честитили на принцеса Беатрис за сватбата й.

Днес обаче Виктория е пред сложен казус — как да събере двете херцогини на сватбата на сина си. Меган и Хари не са единствената двойка, с която семейство Бекъм са приятели. Отношенията им с двамата са по-близки, но с Кейт и Уилям също поддържат отлични отношения. Предвид разрива между двамата братя, събирането на съпругите е неловкост, която ще постави сериозни проблеми пред нея, пише „Дейли мейл“.

Никол Пелц, годеницата на Бруклин, от своя страна е готова да реши по друг начин проблема — като не покани нито една от двойките. Милиардерската красавица по принцип не държи на голяма и пищна сватба. Затова и присъствието на членове на кралския двор не е от особено значение за нея.

Кейт и Меган отново заедно на сватбата на Бекъм? сн. Инстаграм
Кейт и Меган отново заедно на сватбата на Бекъм? сн. Инстаграм

За последно Меган и Кейт бяха заедно публично, през март тази година. Тогава двете херцогини присъстваха на църковна меса, преди да се разделят окончателно. По-късно Меган замина за САЩ, а Кейт се изолира с децата в провинцията. И не е ясно, дали скоро ще се видят отново на живо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.