Райна взриви: Да, обвързана съм и то сериозно! (още подробности)

Гласувайте за статията

Райна призна, че е обвързана, но не издаде кой е късметлията!

Райна изненадващо обяви, че е обвързана жена при гостуването си в Би Ти Ви преди дни, но не даде повече подробности. Тя обаче направи сериозна забележка на водещия, че й задава много нетактични и интимни въпроси и категорично даде да се разбере, че мъжът до нея няма да одобри това.

Райна

Райна разкри, че е обвързана

Кой е той обаче остава загадка, още повече, че водещият въобще не се впечатли от думите й и продължи нататък по сценарий, без да й зададе дори един въпрос.

Последната връзка, която Райна обяви пред публиката бе с ММА боеца Валери Тюлеков, с който се раздели преди повече от година, при това шумно с намесата на полицията. От тогава тя не се е показвала с кавалер, въпреки че със сигурност не й липсват ухажори, защото изглежда перфектно.

„Последните 10 години в медиите всеки месец ми „слагат“ силикон, поне е безплатен. Нямам, все още нямам! Нямам интервенции в тази част на тялото“, призна певицата. За фигурата си полага усилия и във фитнеса, но не прекалява.

„Два пъти седмично – максимум. Скучно ми е, без инструктор съм, не обичам много да ме командват! Не подлежа на контрол, честно казано“ – каза Райна.

Тя не харесва и най-известния си прякор „Пилето на фолка“, както е известна още от времето на връзката си с Константин, който я наричаше по този начин. „Това беше в далечната 2009-а година. Вече не съм пиле, а лебед“ .

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар