Скандалната истина за брака на Меган и Хари излезе на бял свят

Гласувайте за статията

Очевидно нищо не е такова, каквото изглежда

Съседи на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл извадиха на показ скандалната истина за брака им.

Оказва се, че спешното пътуване на принц Хари до Лондон не се отразява по най-добрия начин на отношенията му с Меган Маркъл.

Хари

Очевидно нищо не е такова, каквото изглежда

Припомняме, че пътуването му е заради сериозен разговор с Елизабет II. Тя била изключително разочарована и недоволна от начина, по който внукът й се държи в публичното пространство.

Както вече стана ясно, пътуването на Хари ще е самостоятелно. Това определено е създало напрежение в отношенията на младото семейство. Съседи на двойката разкриват, че между тях са възникнали сериозни разногласия.

Те добавят, че не са ги виждали да се разхождат заедно на територията на луксозното им имение в Монтесито, не ги срещат и в Санта Барбара.
Освен това, по думите им, херцозите не прекарват времето си заедно, пише New Idea.
„Нещата помежду им изобщо не са добре“, твърди източник.

Съседите често забелязвали, че принц Хари остава в имението с кучето и малкия Арчи. В същото време Меган се усамотявала в луксозен ресторант на 5-звезден хотел, където работела от сутрин до вечер.

„Говори се, че Хари прекарва повече време с кучето и Арчи, отколкото с Меган. По всяка вероятност, тя избягва странното напрежение помежду им, като се мотае в ресторанта и организира социални обяди и срещи“, добавя източникът.

Някои изключително осведомени жители на Монтесито дори смятат, че херцогинята се е преместила да живее в една от вилите до ресторанта.
„Виждат я там няколко пъти седмично. Местните започват да се чудят дали тя всъщност живее там!“, споделя още източникът.

Въпреки че принц Хари може да е недоволен от настоящата ситуация, той не може да направи нищо, пише jenata.blitz.bg.

Хари

Принц Хари се готви да излиза с колата без жена си

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар