Трагедия в семейството на Томислав Дончев

Гласувайте за статията

За никого не е тайна, че здравната ни система вече се задъхва

Трагедия застигна и семейството на вицепремиера Томислав Дончев.

Оказва се, че той също е споходен от ужаса на пандемията. Вицепремиерът Томислав Дончев е загубил преди дни тъщата си, която е била покосена от вируса.

Томислав Дончев

За никого не е тайна, че здравната ни система вече се задъхва

Майката на жена му Светлана се е борила повече от седмица с последствията от заразата. За съжаление обаче лекарите се оказали безсилни да й помогнат. При все, че тъщата на Томислав Дончев не е имала други сериозни заболявания, е изгубила битката за живота си.

Черната серия заради коронавируса в страната не секва и вече близо дузина учители и десетки лекари бяха покосени от заразата. Расте и броят на жертвите в по-млада възраст в последните дни. Увеличават се и хората, които не успяват да преборят опасния щам, въпреки че нямат други заболявания.

Затова всяка вечер медиците излизат пред болниците със светлини и призовават хората да спазват мерките, да стоят по възможност вкъщи и се надяват пандемията да бъде ограничена.

Припомняме, че вчера тъжна вест покруси и семейството на председателката на Народното събрание Цвета Караянчева. Коронавирусът отне силите за живот на баща й Вълчо Вълчев. Той не е успял да се пребори с последствията от коронавируса след прекаран инсулт преди това. Днес бе погребението му, пише pik.bg.

Поклон пред паметта на всички жертви на коварния вирус!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар