Димитър Рачков май отново ще ближе рани

0

Мнозина си зададоха въпроса дали новата му изгора е взела да охладнява

Из арт средите се носи мълвата, че Димитър Рачков отново е напът да ближе рани.

Откакто е с новата си приятелка плеймейтката Анита Димитрова, Димитър Рачков не е спрял да се чуди какво да й подари. Той се опитва всячески да я накара да се чувства като истинска принцеса.

Димитър Рачков
Мнозина си зададоха въпроса дали новата му изгора е взела да охладнява

27 години по-младата блондинка, която за първи път се появи официално като половинка Рачков на 51-ия рожден ден на Кремена Халваджиян, след това става център и на редица пикантни слухове.

Наскоро, по време на представлението си „Забраненото шоу на Рачков“ в зала „Арена Армеец“, Димитър Рачков направи изненадващо признание. То така успя да разбуни духовете, че положението стана направо за пожарогасител.

„Oт 6 мeceцa живeя c плeймeйткa. Cнoщи иcкaх дa я гушнa, a тя ми кaзa: „Ocтaви мe, чeтa нoвaтa кoнcтитуция“. Това заяви комикът и остави слисани зрителите. При все, че казаното бе под формата на майтап за всички е ясно, че зад шегите в повечето случаи се крие истина.

Така стана и ясно с кого или по-скоро с какво „Мис Плеймейт“ 2017 Анита Димитрова изневерява най-безцеремонно на Рачков и то буквално под носа му, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.