Страховитият Палячи свали маската: Теди Кацарова!

Гласувайте за статията
За ролята на Палячи детективският панел в „Маскираният певец“ се раздели на две – Теди Кацарова или Люси Дяковска

Вечно усмихнатата певица Теди Кацарова се оказа зад маската на страховития палячи в шоуто „Маскираният певец 2“. Детективите от панела Азис и Яна Маринова успяха да познаят изпълнителката, докато Алекс Раева и Владо Пенев предполагаха, че това е Люси Дяковска.

„Победих най-големия си страх – да бъда в тази маска, без въздух, на тъмно“ – сподели фобията си Теди Кацарова.
От загубилите двубоите в шоуто напред продължават Макарона, Хищницата и Бебето. И докато зад две от маските – на Макарона и на Бебето, почти 100 процента е сигурно, че се крият Деси Слава и Криско, то за Хищницата мистерията така и остана неразгадана. Предположенията на панелистите за фаталната жена са, че това е Дара, Пламена Петрова или Надя от Дийп Зоун проджект.

Булката също е ясен образ – Невена Цонева, която на въпрос на панелистите, потвърди, че половинката й е музикант (Венко от Ку-ку бенд). Това затвърди още веднъж версията, че именно Невена е облечена в булченската рокля. Изпълнението й на песента „Оставаме“ на Маргарита Хранова просълзи Алекс Раева.
Баба Яга и Златния също остават загадъчни образи в шоуто „Маскираният певец“. Най-интересното предположение за вещицата бе за Боби Турбото, а за маската, покрита с най-благородния метал – шеф Виктор Ангелов.

Теди Кацарова се оказа Палячи

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар