Мелания и Доналд Тръмп отбелязаха Хелоуин в Белия дом (Снимки от приказното тържество)

0

Президентската двойка не отказа празник за децата, въпреки пандемията

Мелания и Доналд Тръмп както всяка година украсиха Белия дом и в навечерието на Хелоуин, който се празнува на 31 октомври в Америка поканиха десетки деца на военни за празника.

Хлапетата се подготвиха старателно, избирайки най-оригиналните костюми, с които да се появят пред президентската двойка и да получат от тях подаръци.

Белия дом грейна в приказна красота на Хелоуин

 

През тази годин. Мелания, която винаги се изявява като декоратор, реши да изостави зловещите елементи на декора , като паяжини с паяци, скелети, прилепи и черни дървета без листа. Този път колоните над главния вход бяха просто преплетени с кленови листа, тикви във всякакви нюанси и размери бяха запълнени по стълбищата, а между тях традиционното табло на Хелоуин 2020 заемаше гордо място. Само осветлението бе загадъчно.

Снимки за спомен с президентската двойка

.Президентът и първата дама дойдоха при гостите под звуците на песента на Майкъл Джексън Трилър. След това в продължение на 40 минути двамата стояха на входа на Белия дом и раздаваха подаръци и сладки на деца в приказни костюми, след което се снимаха с тях за спомен. През цялото това време няколко музиканти свириха различни мелодии на стъпалата, включително тези от „Игра на тронове“ и „Фантомът на операта“.

Прави впечатление, че традицията за празнуване на Хелоуин в Белия дом е създадена от съпругата на американския президент Дуайт Айзенхауер, Мами Айзенхауер. На 30 октомври 1958 г. тя е домакин на празнична вечеря със скелети и прилепи и от тогава се превръща в задължителен ритуал, предават от ru.hellomagazine.com.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.