Принцесата на Бутан се омъжи на тайна сватба (Снимки от венчавката)

Гласувайте за статията

Най-красивата азиатска  принцеса мина под венчило

Дъщерята на бившия крал на Бутан Джигме Синге Вангчук, 27-годишната принцеса Еуфелма Чоден Вангчук, се омъжи за своя 28-годишен избраник Дашо Тинлай Норбу. Кралската сватбена церемония се състоя вчера в кралския дворец Деченчолинг в Тимпху, столицата на Бутан.

Първите снимки от тържеството в неговия Instagram сподели полубратът на булката и настоящият крал на държавата Джигме Кесар Намгиел Вангчук. На празничните снимки, направени в най- важения ден за двойката, те позират в национални носии.

Принцесата на Бутан мина под венчило с избтраника си пилот
Снимки: Инстаграм


Двойката получи благословия от Негово Величество Краля и Негово Светейшество Дже Хенпо,– беше написано под сватбените снимки на младоженците.

Еуфелма Чоден Вангчук е дъщеря на четвъртия крал на Бутан Джигме Синге Вангчук, който подаде оставка през 2006 г. Майката на момичето е Сангай Чоден Вангчук, една от четирите съпруги на бившия крал. През 2016 г. принцесата завършва Джорджтаунския университет в САЩ, където учи във факултета по социология. Красивата азиатска принцеса е председател на Параолимпийския комитет на Бутан и прави всичко възможно да популяризира спортисти с увреждания от своята страна в международен план.

За избраника й се знае малко: той учи в колежа „Свети Стефан“ в Делхи, където усвоява професията на пилот. Дашо Тинлай Норбу е във водещата авиокомпания на Бутан Druk Air от 2019 г, предават от spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар