Хороскоп за 31 октомври, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес, според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Днес ще се наложи да правите повече компромиси, за да останат всички доволни. Ще прекарате повече време с приятелите си, което ще ви се отрази добре. Не взимайте прибързани решения и не реализирайте спонтанни идеи – ще съжалявате за това през следващите дни.

Скорпион

Седмицата ви е била стресирана, затова е добре днес да се отдадете на почивка. Правете това, което вие искате – няма нужда да се съобразявате с някой друг. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете. Ще получите вълнуваща новина.

Стрелец

Заради скорошна случка, която е променила мнението ви по определени теми, подлагате всичко около себе си на съмнение. Не се задълбочавайте твърде много в детайлите – това само ще ви натовари. Обърнете внимание на любимите си хора и ги изненадайте.

Козирог

Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи и толерантни. Не се чувствайте виновни, ако откажете покана за среща и предпочитате да си останете вкъщи. Имате нужда да сте повече време сами и да обмислите някои планове.

Водолей

Време е да прегледате финансите си и да си съставите бюджетен план. Скорошен разговор още влияе на настроението ви. Преувеличавате с емоциите си – всъщност ситуацията не е толкова сериозна, колкото си мислите. Добре е да се разсеете от тази тема. Излезте с приятели и се забавлявайте.

Риби

Мнителността ви може да разруши приятелство, така че внимавайте с думите си. Поради натрупалата ви се умора, денят не е подходящ за решаване на сериозни проблеми. Може да ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета ви.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар