Бруклин Бекъм отказа сватбата заради Covid-19 и жесток предбрачен договор (Подробности)

Гласувайте за статията

Бруклин Бекъм и Никол Пелц няма да се женят заради коронавируса

Тежък предбрачен договор и коронавирус спряха сватбата на Бруклин Бекъм и Никол Пелц. Двойката, която наскоро се сгоди, изненадващо реши, че няма да се жени. Причината е именно ширещата се зараза от Covid-19, която се отразява много зле и на техните планове. А отделно и семейството на милиардерката е взело решение да направи всичко, за да ограничи евентуалните щети за булката при развод.

Бившият футболист Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, преди дни обявиха, че са решили да отложат сватбата на сина си и милиардерската наследница именно заради пандемията. Двойката планираше да си каже „Да“ през 2021 година, но предвид ситуацията, семействата взели решение да преместят венчавката през 2022 година.

Най-големият син на Дейвид и Виктория, има и друга причина да не бърза да си каже „Да“ с любимата си годеница. Собственото й семейство. Бащата на актрисата — Нелсън Пелц поискал от младоженците да сключат предбрачен договор. Според него, нищо от парите, които той завещава на дъщеря си — около 1,6 милиарда долара, няма да бъде оставено в ръцете на Бекъмови в случай на развод. Не че семейство Бекъм са бедни. Личното им състояние се изчислява на близо 45 милиона долара.

Бруклин и Никол се сгодиха след седем месеца заедно. А годешният пръстен, който младежът подари на любимата ми струва над 20 000 долара.

Бяха планирани и две сватби за младоженците — едната във Флорида, през септември, а другата в Англия, където Дейвид и Виктория имат имение. Но предвид ситуацията, двамата решили, че е най-добре да преместят венчавката за по-следващата година.

Бруклин Бекъм отложи сватбата сн. Инстаграм

Бруклин Бекъм отложи сватбата сн. Инстаграм

Самите младоженци са много нетърпеливи и не би било неочаквано, ако си кажат тайно „Да“. Тържествата обаче ще организират по-късно, като се смята, че сватбата им ще струва поне 5 милиона долара. А що се отнася до сватбената рокля, тя е подарък от свекървата — Виктория вече обяви, че лично ще ушие венчалната рокля на снаха си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар