Горчиво! Скарлет Йохансон се омъжи за трети път (Всичко за сватбата)

Гласувайте за статията

Актрисата Скарлет Йохансон се омъжи за трети път

Трети път за щастие, гласи една поговорка. И може би актрисата Скарлет Йохансон и нейният годеник Колин Джост се венчаха миналия уикенд, твърдят американските медии.

Церемонията се е провела в обкръжението на семейството и приятелите на актрисата, съобразно всички мерки за безопасност и защита от COVID-19.

А желанието на младоженците било, вместо подаръци, гостите да направят дарения на по-възрастните и застрашени хора от пандемията.

Хуманитарната организация Meals on Wheels, която помага на възрастни хора с осигуряване на грижа и помощ в техните домове, потвърди, че известната актриса се е омъжила за своя приятел. И дори използваха социалните мрежи, за да благодарят на младото семейство за помощта, която им оказали. Те пожелаха щастие на младоженците и споделиха техния призив да се направят дарения за възрастни хора в рискови категории, които са заплашени от заразата.

Самата Скарлет също призова феновете си да дарят средства на хуманитарната организация.

Говорителката на Йохансон също потвърди новината за венчавката, пише „Е!“

Това е трети брак за Скарлет, която преди години имаше тригодишен брак с Райън Рейнолдс. Двамата се разведоха през 2011-а, а оттогава актьорът е щастливо женен за колежката си Блейк Лавли. Двойката минава за една от най-стабилните в Холивуд. А откакто се събраха двамата почти не афишират нищо от личния си живот пред пресата.

Горчиво! Скарлет Йохансон се омъжи сн. Инстаграм

Горчиво! Скарлет Йохансон се омъжи сн. Инстаграм

След Райън, Скарлет намери утеха в обятията на Ромен Дориак. Бракът им отново издържа три години — от 2014 до 2017. Залозите в момента са дали брак номер три ще издържи също толкова дълго. Интересното е, че този път актрисата почти не е афиширала личните си отношения с актьора. И не е коментирала нищо за връзката им. Явно поговорката, че „Любовта обича тишината и няма нужда от показност“, ще се окаже вярната формула за щастието на актрисата. А дали този път щастието ще им се усмихне, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар