Луиза Григорова за първи път показа сина си (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Луиза Григорова определи ролята си майка като „вълнуваща“

Луиза Григорова показа за първи път своето малко момченце, като на снимката се вижда, че тя буквално прелива от щастие в новата си роля на майка, както и самата тя сподели в профила си в Инстаграм. Месец след като роди първото си дете, актрисата е категорична, че майчинството се е оказало най-вълнуващото нещо, което някога се е случвало в живота й.

Освен това Луиза разкри, че това да е майка й идва отвътре и че синът й запълва всяка празнинка, която някога е усещала в себе си. „Бран изпълва живота ни с @martinmakariev с истинското, необятното и безусловното щастие и любов!“, пише дъщерята на модната шефка Ивета Григорова.

Запитвания

Луиза добавя, че пише всичко това в социалната мрежа, защото е получила доста запитвания от феновете си, в които те искат тя да им разкаже как се чувства като майка за първи път, както и да разкаже повече за това как се справя с грижите за бебето, да опише емоциите и преживяванията си след появата на Бран и други. Луиза засега отговаря с една дума и тя е, че прави всичко с ЛЮБОВ!

Луиза Григорова показа Бран сн. Инстаграм

Луиза Григорова показа Бран сн. Инстаграм

Наскоро Григорова разкри и защо със съпруга й Мартин са кръстили бебето Бран. Името произлизало от старото славянско име Бранимир, отделно имало уелски бог със същото наименование. По думите й, името е много хубаво и е свързано с желанието й детето да стане силно и смело, пише tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

Новата ми роля “МАМА” се оказа най-вълнуващата! След един изминал месец заедно, разбрах, че това да съм майка ми идва отвътре, че Бран запълва всяка празнинка, която съм имала и изпълва живота ни с @martinmakariev с истинското, необятното и безусловното щастие и любов! Получих доста съобщения от вас, в които искате да споделя как съм се чувствала в началото, как съм се справяла, да разкажа за емоциите и преживяванията след появата на Бран, така че обещавам да го направя скоро. Сега с една дума ще отговоря и тя е ЛЮБОВ ❤️ #newmama #happymama #lovemyboy #autumn #goodvibes #morning #sunshine #motherandson #bran #love

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар