Хороскоп за 30 октомври, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Внимавайте каква информация и на кого споделяте днес. Ако знаете, че нямате възможност да спазите обещанията си, не ги давайте. Обръщайте внимание на хората, с които общувате. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома и се отдайте на почивка.

 

Скорпион

Денят ще е сполучлив за вас. Ще приключите рано с ангажиментите си и ще ви остане доста свободно време. Използвайте го да проучите и обмислите получено наскоро предложение. Бъдете внимателни, ако ви се наложи да работите с пари. Изненадайте близките си.

 

Стрелец

Заложете на рутината и ежедневните си задачи. Денят е подходящ за пътуване, но бъдете внимателни при сключване на договори. Обърнете внимание на отношенията си. Дългоочаквана новина ще ви зарадва и ще се наложи да пренаредите ангажиментите си за следващите дни.

 

Козирог

Ако искате да сте сигурни за всичко, което правите днес, планирайте деня си още от сутринта. Обърнете внимание на малките детайли – те ще са ви опората, ако нещо се обърка. Няма да срещнете затруднения докато изпълнявате задачите си. Избягвайте конфликтите на работното място.

 

Водолей

Добре е днес да отворите себе си към нещо ново и необичайно за вас. Не е нужно да е голяма промяна – пробвайте това, от което сте се заинтересували през последните дни. Дори да не се получи от първия път, не се отказвайте – струва си да опитате отново. Вечерта посветете на семейството си.

 

Риби

Нямате определена посока в момента и се лутате, което, от една страна е вълнуващо, но от друга – стресиращо. Колебанията ви са твърде големи, за това по-добре е да говорите с близките си. Споделете идеите си и ще получите добри съвети. Осигурете си повече време за почивка.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар