Хороскоп за 30 октомври, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Днес трябва да запазите позитивното си отношение, особено когато се налага да се справите с някоя по-трудна задача. Ще срещнете малки затруднения, но те няма да ви попречат да решите проблема. Ще получите интересно предложение. Отделете време само за себе си и го обмислете.

 

Телец

Погледнете на комуникациите си днес като на възможности. Ще забележите колко може да постигнете, само ако се държите по-добре с околните. Бъдете по-търпеливи и не ги пришпорвайте да правят това, което вие искате. Отделете вечерта за близките си – някой ще има нужда от помощта ви.

 

Близнаци

Пробвайте да се пуснете по течението, вместо да планирате всяка минута от деня си. Знаете основните неща, които трябва да свършите днес – за останалото не правете нищо. Може да си позволите един по-лежерен ден. Насладете се на неочакваните срещи и интересни занимания.

 

Рак

Събитията през този ден могат сериозно да повлияят на взаимоотношенията ви. Обстановката няма да е приятна за вас. Имате чувството, че всичко е срещу вас и всички се опитват да развалят настроението ви. Най-добре е да излезете на разходка. Прекарайте малко време сред природата.

 

Лъв

Търпението ще е само във ваша полза. Не си струва да се ядосвате за дреболии. Дистанцирали сте се, което оказва негативен ефект върху отношенията ви с близките. Прекарайте повече време с близките си. Излезте с тях и се забавлявайте. Предстои ви вълнуващо запознанство.

 

Дева

Тъй като съветите ви се оказват ценни и успяват да спестят много неприятности, днес ще бъдете доста търсени за това. Не допускайте клюки и интриги да развалят настроението ви и да влияят на взимоотношенията ви. Ще получите дългоочакван доход.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар