Кейт Мидълтън загуби „трона“! Коя е новата кралица на сърцата?

Кейт Мидълтън загуби „трона“! Коя е новата кралица на сърцата?
3.67 (73.33%) 3 votes

Кейт Мидълтън отстъпи първото място за най-обичана кралска особа

Кейт Мидълтън загуби „трона“! Но не този на кралица на Англия, а този за най-обичана кралска особа. През последните няколко години херцогинята бе в постоянно съревнование със снаха си Меган Маркъл. В последно време обаче, изненадващо се оказа, че тя и херцогинята вече не си делят правото да са на първо място. Британците имат нов любим член на кралското семейство — кралица Елизабет Втора.

94-годишния монарх преди дни отново се нареди сред най-обичаните членове на двора, когато се появи публично за поредна изява. След като от пролетта е в изолация, никой не вярваше, че Елизабет ще поеме риска отново да излезе пред обществото. Кралицата обаче реши, че дори пандемията не може да й попречи да бъде сред гражданите си и изпълни няколко епизодични изяви. Една от тях беше в Лондон, а високия й дух по време на срещите, отново накара британците буквално да се влюбят в нея. И неслучайно да я нарекат — „най-обичаната баба на Острова“.

Според статистическото проучване, кралица Елизабет Втора се радва на 83 % подкрепа от страна на британците. Веднага след нея обаче са Кейт и Уилям, които се ползват със 76% от общественото доверие. Херцозите наистина полагат усилия, за да покажат на хората, че се интересуват от тях. Уилям е получил близо 80% от общественото доверие, а Кейт персонално отново взима 76%.

Доста по-назад са Меган и Хари. По-малкия брат на Уилям и съпругата му заминаха за Америка, което според мнозина бе прието като предателство. Затова и двойката изпадна от класациите, а съпрузите вече не разчитат на същата подкрепа, каквато имаха по-рано.

Кейт Мидълтън загуби трона сн. Уикипедия

Кейт Мидълтън загуби трона сн. Уикипедия

Що се отнася до Чарлз и Камила, двойката изглежда се е примирила с идеята, че ще останат на втори план в обществото. Двамата все по-рядко се появяват публично, а вече усилено се говори, че Чарлз обмисля да се оттегли като престолонаследник в полза на Уилям.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар