Кралски експерт: Разривът между Уилям и Хари ще мине, само ако зарежат Кейт и Меган

Гласувайте за статията

Уилям и Хари могат да се помирят, но без съпругите си, твърди кралски експерт

Уилям и Хари могат да се помирят, но без съпругите си. Това твърди кралския експерт Ингрид Сюард в книгата си „Величие“. По думите й, разривът между братята е много по-жесток отколкото всички предполагат. И тя е убедена, че в основата му стоят съпругите на двамата – Меган и Кейт.

В подкаст по темата, Ингрид коментира, че връзката между Уилям и Хари е започнала да се разпада от момента в който двамата са се оженили за половинките си. Сюард твърди, че от десетилетия следи неволите в кралското семейство и е убедена, че само „ужасна трагедия“ би могла да върне отново усещането за близост между Хари и Уилям.

По думите й, Меган и Кейт са в основата на разрива, а решението на Хари да напусне кралското семейство е „объркало“ дори дядо му, херцога на Единбург. Самият Филип също е бил аутсайдер в кралския двор и затова е посрещнал Меган с отворени обятия. 99-годишния принц обаче е бил ужасен от решението на двойката да прекрати изпълнението на задълженията си. И още повече от факта, че са се преместили в имение за 14 милиона долара на другия край на света, където не общуват с никого.

„Мисля, че никога няма да се върнат към връзките, които имаха по-рано. Отношенията им са трайно прекъснати. Ако нещо се случи с Катрин или Меган, момчетата отново ще се съберат. Но докато техните съпруги и семейства са там, това е невъзможно“, казва още Сюард.

Експертката твърди още, че само ужасна трагедия може да сплоти пак двамата братя.

Уилям и Хари могат да се помирят, но само без половинките си сн. Уикипедия

Уилям и Хари могат да се помирят, но само без половинките си сн. Уикипедия

Самите Уилям и Хари заявиха публично, че макар и разделени, остават един зад друг и продължават да се подкрепят. Уилям призна, че му липсва Хари, но разбира желанието му да бъде независим и да има свой живот. От своя страна Хари каза неведнъж, че продължава да обича брат си и да бъде винаги зад него. Но двамата са поели по различни пътища и имат различни виждания за бъдещето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар