Край на приказката! Брад Пит и Никол Потуралски вече не са заедно?

Гласувайте за статията

Заряза ли Брад Пит последната си изгора?

Брад Пит изглежда е скъсал с Никол Потуралски. Поне това гласят последните слухове относно връзката му с моделката. Аферата на двамата разпали страстите, но също така и постави доста въпроси. А най-парещата тема, бе фактът, че актьорът има връзка с омъжена жена. Която освен това няма никакво намерение да се развежда. А бракът й изглежда достатъчно щастлив, че да роди и син на съпруга си, когото двамата отглеждат с огромна любов и внимание.

Къде се вписваше Брад в картинката?

Оказа се, че семейството на Никол и съпруга й Роман, има доста либерални възгледи за брака. Съпрузите са отдадени един на друг, привързани помежду си, но и без никакви скрупули относно отворения брак. Всеки от тях може да спи с когото си иска. Затова и когато Никол заби Брад, съпругът й не реагира никак.

За актьора обаче това беше сериозен удар. Първо съпругата му Анджелина Джоли започна да му прави номера, а след това и делото за попечителство над децата зацикли. За Никол, която използва доста добре връзката с Брад, за да осребри новопридобитата популярност, това бяха странични щети.

Но работата на актьора, както и връзката му с Никол, станаха причина Брад да започне да вижда отношенията им по друг начин. И артистът избра да се оттегли от обществото и да се раздели с нея, пред риска да загуби децата си.

Към днешна дата двамата вече не са заедно, а Брад не коментира причините за раздялата. Слуховете обаче не стихват. И мнозина са убедени, че причината за разрива им е именно интересът на пресата към тях.

Брад Пит и Никол Потуралски се разделиха сн. Инстаграм

Брад Пит и Никол Потуралски се разделиха сн. Инстаграм

„За Никол той беше просто временно забавление. Трофей, с който да се фука. Брад известно време вярваше, че отношенията им ще са по-сериозни, но накрая разбра, че нямат заедно бъдеще. И се оттегли“, коментира още приятел на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар