Къванч Татлъту все още не може да повярва, че това му се е случило наистина

0

Двамата изглеждат много щастливи

Неотдавна хитовият турски актьор Къванч Татлъту отпразнува своя 37-и рожден ден.

Това се случи в компанията на съпругата му Башак Дизер. Чрез официалния си акаунт в Инстаграм, жената на турския Брад Пит му се обясни в любов. Освен това половинката на Къванч Татлъту сподели някои от най-романтичните им общи снимки. Фотосите са направени по време на техни пътувания през 2019-та година.

Къванч Татлъту
Двамата изглеждат много щастливи

„До много нови приключения с теб“, написа тя под публикацията. Къванч Татлъту беше една от първите звезди, който обяви още през пролетта, че е заразен с коронавирус. В последствие се оказа, че е имал бронхопневмония, но тестът му за COVID-19 е бил отрицателен.

Русият красавец с албански корени, е женен за красивата брюнетка от четири години. Въпреки това двамата все още нямат деца. Това принуждава Дизер, която е дизайнер, стилист и уважаван моден експерт в Турция, редовно се бори със слуховете в жълтите медии. Те обикновено гласят или че има проблеми със зачеването, или че мъжът ѝ е хомосексуалист.

Къванч и Башак живеят в къща, близо до Истанбул и изглеждат повече от щастливи напук на всички клюки и слухове.

Те са поредният жив пример за това, че всичко е въпрос на разбиране. Човек може да бъде щастлив с малко или пък нещастен, дори и да има всичко. Изглежда засега липсата на дете не се отразява отрицателно на отношенията им.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.