Не е за вярване какво причини Сашо Кадиев на майка си

Гласувайте за статията

Той все още не е отговорил на въпроса й

Сашо Кадиев за пореден път успя да предизвика бурни реакции в социалните мрежи с това, което направи наскоро.

Тв водещият на „Преди обед“ забегна от София и се скри от майка си. Действието му пък веднага провокира коментарите.

Сашо Кадиев

Той все още не е отговорил на въпроса й

Както е известно Сашо Кадиев и семейството му живеят под един покрив с Катето Евро в Кокаляне. Изглежда, че за момента това е добър вариант за актьора. Но въпреки това той си стегна куфарите и отпраши надалеч.

Сашо Кадиев отиде в Боровец, а как си изкарва показват скорошни снимки в профила му в социалните мрежи. По-любопитното в случая е, че най-култовия коментар под тях е именно от майка му Катето Евро. Тя го захапа шегаджийски с думите: „И аз искам! Що не взе старата си майка!“

Поне засега коментар от актьора и тв водещ за тези думи няма. Освен това ситуацията между двамата от години забавлява и колеги, и приятели на актьора, пише show.blitz.bg.

Факт е, че случките и на двамата, са неизчерпаеми. Може би няма да е грешка, ако кажем, че именно благодарение на Катето Евро, Кадиев все още не е успял да доведе семейството си до разпад. За никого не е тайна, че отношенията с половинката му Таня, далеч не са идеални. Въпреки това Катето Евро винаги успява да потуши пожара и да ги сближи отново.

Сашо Кадиев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар