Актриса от хитовия сериал „Братя“ съсипала живота си заради…

Гласувайте за статията

Двамата се залюбили покрай работата

Актрисата Деляна Хаджиянкова, която влезе в ролята на Снежа от хитовия български сериал „Братя“, е съсипала живота си.

Тя излезе от забвението и отново е на екран в ролята на майката на Борис Донков и Денис Топал в хитовия сериал на Нова телевизия – „Братя“. В ролята на враждуващите помежду си братя Борис и Драго, влязоха Калин Врачански и Владимир Михайлов.

"Братя"

Двамата се залюбили покрай работата

Дългогодишната пауза в професионалната кариера на Хаджиянкова се дължеше на последствията от авантюрата с легендата на българските кино и театър и Васил Михайлов. Двамата с Хаджиянкова преживели бурна 5-годишна връзка. Романът им едва не разби живота на Капитан Петко войвода. Според мнозина в гилдията обаче тъкмо аферата им, е съсипала кариерата на Деляна.

Актьорът и 30 години по-младата му колежка се залюбиха покрай работата. Той дори официално напусна жена си Гергана, за да живее заедно с Деляна Хаджиянкова в нейната квартира. Бурната им връзка, преминала през серия от скандали и втрещила целия актьорски елит у нас. В крайна сметка приключи с фиаско. Васил Михайлов обаче успя да измоли за прошка съпругата си и да се върне при нея. След това отношенията му с Деляна се превърнаха в тема табу за него. Хаджиянкова също не е словоохотлива, стане ли дума за аферата им.

Михайлов на два пъти спасявал живота на родителите й

„На тези, които се интересуват от култура, от изкуство, от моя личен живот и от това какви са отношенията ми с Васил Михайлов извън професионалното ни партньорство, има ли още нещо между нас и бута ли ме то напред в кариерата ми, ще кажа – снимах в 16 филма в киното и телевизията, преди да започна да работя с него. Направих 9 главни роли. В продължение на две години. Васил два пъти спаси живота на майка ми и баща ми при много тежки операции. Мисля, че това е достатъчно“, коментира Хаджиянкова в интервю.

Поканата да изиграе Снежа в „Братя“ дошла тъкмо навреме, когато актрисата нямала никакви ангажименти. „Изключително щастлива съм, че имам тази роля. Екипът е страхотен, колегите са невероятни. Винаги съм си мислила със съжаление, че в българското кино и телевизия са малко ролите за жени на моята възраст. Радвам се, че в „Братя“ се намери ангажимент тъкмо като за мен“, сподели тя наскоро, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар