Не е за вярване! Милен Велчев скочи от… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Знаковият политик от партията на царя се глези със скъпи удоволствия

Мнозина не могат да повярват какво направи бившият финансов министър Милен Велчев.

По всичко личи, че ексминистърът на финансите се глези със скъпи екскурзии и екстремни хобита.

Милен Велчев

Знаковият политик от партията на царя се глези със скъпи удоволствия

Милен Велчев е скочил от самолет. Тук е мястото да уточним, че далеч не става дума за злощастен инцидент, а за екстремно изживяване. На него знаковият политик от партията на царя се е съгласил доброволно.

Милен Велчев скочил заедно с инструктор от няколко хиляди метра височина. Полетът се осъществил с малък самолет, от борда на който авантюристите се мятат директно в облаците. Свободният полет е няколко минути, а после инструкторът има грижата да отвори парашута и приземяването да бъде безаварийно.

Подобни екстремни преживявания са хит в последните години. Те често са предпочитани вместо стандартни подаръци за рождени дни и други поводи. Бърза справка сочи, че тандемен скок с парашут от самолет струва между 500 и 700 лева. Именно толкова е платил и Велчев, за да вдигне адреналина си.

Това обаче съвсем не е най-скъпата му инвестиция, когато става дума за удоволствия. Заедно с жена му Симона и сина им Виктор всяка година отмарят на все по-екстравагантни и необикновени дестинации.
Профилите им във Фейсбук изобилстват от снимки, направени на лазурни плажове с красиви палми. От тях се разбира, че част от дестинациите, на които са били в последно време, са Тайланд, Куба, Дубай, даже Островът на гущерите край Австралия.

Синът на Милен Велчев демонстрира в интернет пространството лайфстайл на милионерски наследник. От фотосите му се вижда, че дружи и с други богаташки чеда. Виктор, който все още е ученик, е увлечен от футбола и нощния живот. Той редовно може да бъде видян да се забавлява в пищни компании из софийските клубове, пише retro.bg.

Милен Велчев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар