Сашка Васева с шокиращи разкрития за брака си (ФОТО) Преглеждания: 2401

1
Оценете този post

Припомняме, че певицата страда от атрофия на очния нерв

Сашка Васева направи шокиращи разкрития за брака си, с които разтърси всичките си фенове.

Несъмнено думите й ще предизвикат вълна от коментари в социалните мрежи.
„Не сме се разделили, ама ние целия брак сме разделени. Това не е добре, защото аз нямам подкрепа от никого. Той си има своя живот. Аз не искам да се увеся на някого“, признава Дупнишката Мадона.

Сашка Васева
Припомняме, че певицата страда от атрофия на очния нерв

Съпругът на поп фолк ветеранката Христо Бакърджиев в момента живее в Германия. Сашка Васева не крие, че комуникацията им е доста сложна и трудна. Тя не търси пари от него, защото не иска да му е в тежест. Освен това знае, че сумата от 10 000 евро, нужни за операцията на очите й, е непосилна за него.

Припомняме, че Сашка Васева е сляпа и с двете очи. Тя губеше зрението си прогресивно от 2013-та година насам поради атрофия на очния нерв. От същото заболяване страда и Орхан Мурад, но при него е вродено.

Певицата не крие огорчението си

„Има клиника в Германия, където лекуват хора с моя проблем чрез електростимулация. Първата процедура струва 10 000 евро, след това е необходима и втора“, разказва легендарната певица.
Надява се българският народ да й помогне, като всеки дари по малко в дарителската й сметка.

„Действително по нея не е постъпила и една стотинка. Единствено петима мои колеги ми помогнаха с малки суми. Софи Маринова е благородница, даде ми 200 лева. Моят дуетен партньор Райко Кирилов – също. Изненадващо Веселин Маринов също даде 200 лева, защото никога не сме били близки с него.

Също изненадващо и много благородно Владо Димов ми даде 200 лева. Тони Стораро ми даде 120 лв. Радо Шишарката също ми даде сто лева, но в по-предишен период. С тях успях да платя някоя сметка за тока и парното, останалите – за храна“, разказва Васева пред „Телеграф“.

И допълва, че това са недостатъчни пари, но им благодаря от цялото си сърце, защото не са малко за всеки от тях да ги извади лично от джоба си.
„По-странно ми е, че другите хора никой нищо не дава, а постоянно чувам за кампании, където за два дни събират 50 000 лв.“, добавя Сашка, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Георги Денчев казва

    Да даря на Сашка????? Айде, бе!!!!! Тя, докато беше на върха на славата си, нас обикновените хора и за буболечки не ни имаше, сега тръгнала да плаче и проси!!!!!!!!!!!!!! Той и мъжът и не я е оставил без причини!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.