Тя ли е заразила Гала? (Вижте какво разкри Мари)

Гласувайте за статията

Мари разкри дали тя е заразила майка си с коронавирус

Щерката на Гала разкри дали тя е виновна за инфектирането на майка си с коронавирус. Мари отнесе жестоки обвинения в мрежата. Потребители я обвиняват, че тя е виновна за заболяването на Гала.

Веднага след като стана ясно, че водещата е инфектирана с Ковид-19, Мари стана обект на нападки, че именно тя е заразоносителят в семейството.

В действителност още миналата седмица наследницата на Гала сподели, че е болна. Но тогава тя не разкри дали се е тествала за коронавирус.

Само няколко дни по-късно Гала съобщи, че е с Ковид-19. В интернет  пространството се появиха съмнения, че именно дъщеря й я е заразила със страшния вирус.

Но Мари реши да затвори устите на зложелателите. Наследницата на водещата си направи тест и публикува резултата си в мрежата. Тя сподели, че тестът й е отрицателен, пише Хот арена, позовавайки се на  „България Днес“.

Щерката на Гала публикува снимка на резултата и добави, че се чувства прекрасно.

Водещата сподели, че при нея инфекцията протича със симптоми на грип. Гала се оплаква от силно главоболие и болки в тялото. Тя разкри, че паралелно с назначеното й лечение разчита и на народни средства. Водещата консумира мед, пчелен прашец и джинджифил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар