Дарина Павлова пръсна цяло състояние заради Владо Пенев (Фото)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова не се скъпи за приятелите си

Дарина Павлова е изключително щедра към приятелите си и доказателство за това е поредният й жест.

Вече е ясна причината, поради която Владо Пенев отсъства от последния лайф на „Маскираният певец“. В шоуто той се изявява като детектив. Заради рожден си ден тя отсъства от формата. Преди дни Пенев навърши 62 години и предпочете да отпразнува личния си празник далече от родината. Но още изненадваща се оказа неговата компания.

Пенев поискал от Маги Халваджиян една седмица отпуск от шоуто, за да пътува до Дубай. Там той се забавлява като истински шейх в много приятна женска компания.

Сред тях се оказа и Дарина Павлова. Тя е сред близките приятели на актьора. Мадам Мулти не пропусна възможността да покаже, че е заедно със своя стар приятел. Към компанията се присъединила и Марта Вачкова. В мрежите тя сподели няколко кадъра на сгради, които са я впечатлили. Актрисата не пропусна възможността да се наслади и на уникалния залез, за който цял свят говори.

Дарина Павлова бе подготвила невероятна изненада за приятелите си- луксозна вечеря в пустинята.

Въпреки полевите условия, компанията разполагаше със собствен бар, дивани за релакс и маса с бяла покрива, както и изискани сервизи.

Арабска музика и яздене на камили са само част от атракциите за гостите на Дарина Павлова.

Вдовицата на Илия Павлова поела напълно разходите за забавата. Запознати споделят, тя се бръкнала с четири цифрена сума и дори поканила приятелите си отново да й гостуват, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар