Гръмна сензационна новина за Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян е бременна с второ дете
0

Кремена Халваджиян е бременна с второ дете

Кремена Халваджиян е бременна с второ дете
Кремена Халваджиян е бременна с второ дете

Много скоро в семейството на продуцента Магърдич Халваджиян и стилистката Кремена Халваджиян ще проплаче още едно бебе. Но това няма да е поредното внуче във фамилията, а ще е плод на любовта между продуцента и половинката му.

Блага вест все още не е съобщена официално. Но приближени до семейство Халваджиян потвърдиха новината пред „Уикенд“ . Те споделят, че Кремена е бременна в четвърти месец и наследникът й се очаква да се появи на бял свят в началото на пролетта.

Все още щастливите родители пазят в тайна пола на наследника си и не го разкриват дори пред най-близките си хора. Коремчето на Кремена вече е наедряло коремче и вероятно много скоро тя ще преустанови професионалните си ангажименти.
На 25 октомври ексцентричната двойка отбеляза 30 години от брака си и бебето ще е най-големият подарък за тяхната перлена сватба.

Бременната Кремена Халваджиян е баба на две внучета.
Приближени до семейството споделят, че именно децата на Бедрос са в основата на решението на стилистката да стане майка на 51 години. След раждането на Кай в края на миналата година тя решила категорично, че ще стане майка отново. Маги също приел присърце идеята да се сдобие с отроче на 53-годишна възраст.

Пред приятели той споделя, че когато Бедрос се родил, двамата с майка му били съсредоточени в работата и сега могат по-пълноценно да се насладят на родителството, пише Хот арена.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.