Истината! Аферата на Никол Потуралски с Брад Пит рекламен трик (Моделът използва актьора за трамплин)

Гласувайте за статията

Колкото бързо започна аферата на модела с холивудската звезда, толкова и бързо приключи

Романът на Никол Потуралски с Брад Пит приключи. Аферата на най-обсъжданата двойка напълно свърши и въпреки, че двамата мълчат, всеки тръгна по собствения си път.

Колаж: newidea

Според запознати любовта им никога не е била сериозна. След като пътуваха заедно за Франция и бяха снимани от папараците Никол и Брад не бяха виждани повече заедно от тогава.

Почитателите на актьора и моделката станаха все по-подозрителни и установиха, че отиването на двамата в във френския замък на актьора Шато Миравал, който той купи заедно с бившата си съпруга Анджелина Джоли не е нищо друго, а добре организиран рекламен трик.

Тази теория набра популярност защото Потуралски следи и харесва публикации в социалната мрежа, посветени на нея и на холивудския актьор.

Други пък смятат, че красавицата преследва бърза актьорска кариера, така, че Пит ако е до нея може да й прокара път към Холивуд и да й отвори много врати.

Връзката й с Брад даде огромен тласък на кариерата й и от модел, известен само в Германия се превърна в такъв със световна слава.

Впрочем родителите на актьора Джейн и Бил, които са много консервативни хора не са били развълнувани от факта, че сина им е обвързан с омъжена жена, която е на половината му възраст. Те са били наясно, че няма нищо сериозно във връзката им, предават от newidea.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар