Жената на Васил Божков бяга при него в Дубай?

Гласувайте за статията
Полицаи охраняват жената на Черепа – Елена Динева

Елена Динева, съпругата на укриващия се в Дубай от родното правосъдие хазартен бос Васил Божков, е плътно следвана от някокло полицаи, откакто излезе на свобода преди седмица – пише в. „Уикенд“. 53-годишната дама бе пусната да се прибере вкъщи от Специализирания съд, след като излежа максимални срок от 8 месеца в ареста. По закон задържан не може да лежи повече, без да е стартирало делото му в съда – отбелязва изданието.

Елена Динева обаче не може да се наслади напълно на свободата си, тъй като униформени и цивилни полицаи следят всяка нейна крачка. Заради съмнения, че жената на Васил Божков подготвя бягството си в Дубай, тя е следена изкъсо от органите на реда.

Международният паспорт на Елена Динева е отнет, тя се сдоби и със забрана да напуска България, но опасенията на органите на реда са, че тя би могла да офека от страната, снабдявайки се с фалшиви документи за самоличност. Полицаи следват плътно дамата при всяко нейно излизане, а ченгета правят обиски на всеки, който й отиде на гости.

Генералската дъщеря е смятана за най-доверения човек в криминалната империя на Васил Божков, а според прокуратурата тя е имала ключова роля в престъпната му група за рекет, данъчни престъпления и пране на пари.
Елена Динева живее на семейни начала с Васил Божков от средата на 90-те години на миналия век. Двамата сключват граждански брак едва през 2016 г., само месеци, след като Черепа се развежда с първата си жена Мая, от която е синът му Антон.

Елена Динева е следена изкъсо от службите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар