Кралица Елизабет II с двойник в продължение на 30 г (Коя е Ела Слак и какво се знае за нея?)

Гласувайте за статията

Ела Слак е била в ролята на кралицата повече от 50 пъти

Кралица Елизбет II се възкачи на трона през 1956 година. И всички, разбира се, се досещаха, че тя има цяла армия помощници под нейно командване, но наскоро по световните медии се разпространиха новини, че коронованата баба на принцове Хари и Уилям е имала двойник в продължение на 30 години.

Елизабет II

Запознайте се с 77-годишната Ела Слак. Жената говори за необичайната си „професия“ в интервю с репортери от Great Big History. Според нея тя е била в ролята на кралица повече от 50 пъти:

Всичко започна, когато работех за Би Би Си. Продуцентът, който организираше церемонията до паметника на загиналите войници през Втората световна война, се приближи до мен и каза, че миналата година, когато Елизабет II стояла на паметника, слънцето греело силно в лицето й и че този път това  е необходимо да се промени. Тогава попитах дали мога да стоя на същото място, така че работниците да наредят всичко правилно, защото повечето от тях са високи мъже. “ От този момент започва дългата история на сътрудничество на Слак с първото лице в кралството.

Ела Слак, жената, която е двийничката на кралицата

Вярно е, че Ела твърди, че не е двойник на монарха. Тя и кралицата си приличат само по ръст и физика, поради което тя участва в репетиции на различни събития, така че по-късно Елизабет II да ги премине без проблем.

По този начин Слак  успя да се вози в кралската карета, да се упражнява да поздравява своите поданици по специален начин и дори да присъства на церемонията по откриването на парламента, или по-скоро на репетицията. Но според нея това става като се спазват строги правила. „Никога не ми е било позволено да седя на трона в Камарата на лордовете, мога да седя само на самия му край. Това е най-важното условие ”, каза Ела.

Впрочем не е известно дали двойничката получава някакво заплащане за помощта си, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар