Васил Найденов за коронавируса: Истерия между хората не трябва да има! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Васил Найденов спазва стриктно всички предпазни мерки

Васил Найденов спазва стриктно всички мерки, за да се предпази от коронавируса. Певецът обаче е категоричен, че паника между хората не трябва да има. „Кой не го е страх от Ковид? Но истерия между хората не трябва да има, защото и без това всички са настръхнали.

Продължавам да спазвам мерките правя си тестове, спазвам дистанция, внимавам какво ям. С миенето на ръце нямам проблем, тъй като съм зодия Дева и това предполага често използване на водата, ние сме маниаци на тема чистота“, казва голямата ни звезда Васил Найденов.

Поп легендата отмени концерта си, който бе предвиден за 6-ти ноември в Студентски град, за 18-ти декември, но не съжалява за това. „Спазваме каквото казва властта и така и трябва да бъде отговорност преди всичко на всички нива. Иначе няма да излезем скоро от тази пандемия. Ето, аз всеки ден се чувам с близките си приятели с Богдана, със Стефан, и всеки обяснява как се пази и прилага мерките. Няма как да е иначе“, сподели звездата.

Когато няма участия, Васко най-обича да се занимава с апартамента си, които продължава да ремонтира, готви си и отглежда много цветя. „Те ми създават уюта, чувствам се добре с тях. И телевизия гледам, мисля и върху нови песни“, сподели още Найденов.

За своите 70 години Васко смята, че дори понякога е „хулиган“, както сам се нарича. И със смях си спомня как навремето откраднал два кактуса. „Задигнах ги от Ботаническата градина в Балчик. Изнесох ги и никой не ми каза нищо от охраната“, смее се Васко. „Исках да ги присъединя към голямата си колекция“, сподели звездата, пише „България днес“.

Васил Найденов призовава хората да не изпадат в истерия заради коронавируса сн. hotarena.net

Васил Найденов призовава хората да не изпадат в истерия заради коронавируса сн.

„И с други колеги се чуваме постоянно. За никого не е лесна ситуацията, но животът е най-голямата ценност“, казва Найденов, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар