Хороскоп за 29 октомври, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Днес заложете на рутиините си задължения и не поемайте сложни задачи. Възможно е да попаднете в неловка ситуация на работното място. Ще успеете за се справите с възникващите проблеми. Не отхвърляйте направеното ви предложение, преди да сте го обмислили.

Скорпион

Важно е днес да се уверите, че всички около вас се чувстват добре. Обърнете повече внимание на някой, който страни и най-вероятно има нужда от помощ. Предстои ви приятна изненада. Прекарайте вечерта със семейството си и се отдайте на любимите си занимания..

Стрелец

Грешки на работното място ще доведат до разочарование и ще предизвикат конфликти. Ако приемете критиката, бързо ще забравите неприятните моменти. Концентрирайте се и се опитайте да приключите задачите си по-бързо. Неочаквана новина ще ви принуди да промените плановете си за вечерта.

Козирог

Днес заложете на повече движение и срещи. Прекарайте повече време с приятелите си. Те ще ви помогнат да преодолеете неприятния период, през който минавате. Ще получите интересно предложение, но внимателно помислете върху рисковете, които го съпътсват.

Водолей

Не предлагайте помощта си, особено ако не ви я искат. Това ще ви спести доста неприятности. Не позволявайте на личните ви проблеми да пречат на изпълнението на задачите ви. Важно е да се фокусирате върху работата си. Правете кратки и чести почивки, за да освежите мислите си.

Риби

Ден за равносметка. Каквото и да сте намислили, имате голям шанс за успех. Опитайте се да намерите баланса между това, което давате от себе си, и това, което получавате в замяна. Въпреки, че финансите са ви стабилни, трябва да бъдете по-внимателни с харченето на пари. 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар