Хороскоп за 29 октомври, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Неизвестните пред вас са прекалено много, затова се въздържайте от предприемането на важни действия. Работете най-вече за приключване на стари задачи. Бъдете бдителни и не взимайте важни решения. Внимавайте за финансите си и не правете необмислени разходи.

Телец

Денят може да се окаже ползотворен, ако проявите повече активност. Натрупалата се умора оказва влияние и на хората около вас, така че бъдете по-търпеливи и толерантни към чуждото мнение. Избягвайте конфликти. Време е да си дадете почивка и да се забавлявате.

Близнаци

Днес ще покажете, че можете да реагирате бързо и точно, и когато сте поставени под голямо напрежение. В интерес на работата и професионалното ви развитие е да запазите позитивното си отношение и да не прехвърляте отговорности върху други хора. Отделете време за почивка.

Рак

Ако днес сте си наумили, че трябва да водите някакви разговори, не ги отменяйте. Денят е подходящ за сключване на сделки и решаване на финансови въпроси. Ще получите предложение, което първоначално ще ви се стори рисково. Споделете с близките си и се вслушайте в съветите им.

Лъв

Направете всичко по силите си, за да успокоите обстановката около вас. Колегите ви са нервни, а настроението им се влошава от всяко нещо. Ще се наложи да действате бързо. Запазете спокойствие и се доверете се на интуицията си. Разходка ще ви помогне да се разтоварите от напрежението.

Дева

Ще срещнете малки затруднения през деня, затова е добре да запазите позитивното си мислене. Погледнете на проблемите в перспектива и ще видите, че не си струва да се ядосвате за дреболии. Прекарайте време с близките си – те ще подобрят настроението ви още повече.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар