Ума Търман с любов като на кино: Кучето на гаджето ми ни събра!

Гласувайте за статията

Актрисата Ума Търман определено има интересен любовен живот

Представете си следната ситуация: Излизате на разходка, а се връщате с куче и гадже в добавка. Това се случва с Ума Търман, която наскоро обяви новото си гадже. Бившата муза на Куентин Тарантино, изненада всички с новината, че има нов приятел. Новият избраник на актрисата е изключително атрактивен, по-млад от нея… и обича кучета.

Актрисата изненадващо сподели, че е отново обвързана, а след като сподели голямата новина, разкри и подробности около нея. А именно — по време на пандемията решила да прекара известно време в дома си в Хемптънс. И докато се разхождала на плажа, веднъж се запознала с архитекта Питър Себт.

„Питър нямаше представа, че тя е звезда. Двамата се запознали на разходка по плажа Лонг Бийч. Тя била сама, той се приближил и я помолил да наглежда кучето му, докато отиде да поплува“, разказва близък на двойката.

Ума, която също има куче, приела да се погрижи за домашния му любимец. От дума на дума, разговорът преминал в разходка, а след това се видели отново. Срещите им зачестили и накрая започнали да излизат заедно.

„Сега, няколко месеца по-късно, те са лудо влюбени. И дори планират да купят заедно общ дом“, разкрива още източникът.

Актрисата в последните дни е свързвана упорито с Андреа Балас, но никога не е коментирала тези слухове. Както е известно, звездата бе омъжена за актьора Итън Хоук дълги години. Двамата имат две деца — Мая и Ливайн. По-късно тя роди още едно дете от милиардера Арпад Бюсон. Бившият на Ел Макферсън обаче заряза и блондинката след няколко години заедно.

Ума Търман сн. Уикипедия

Ума Търман сн. Уикипедия

Ума имаше връзка и с Куентин Тарантино, но любовната им история приключи като филмите на режисьора. След бурен романс двамата се разделиха, оставайки приятели въпреки всичко. Но категорични, че предпочитат да работят заедно, а не да спят един с друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар