Елизабет Втора развежда Чарлз и Камила: Бракът им е незаконен!

Елизабет Втора развежда Чарлз и Камила: Бракът им е незаконен!
5 (100%) 1 vote

Нов скандал тресе Англия, Елизабет Втора развежда Чарлз и Камила

Кралица Елизабет Втора бе замесена в нов скандал. Според последните новини, публикувани от таблоида „Глоуб“, британския монарх развежда Чарлз и Камила. И дори е обявила брака им за незаконен.

Според източници на изданието, кралицата е бясна, тъй като двойката е започнала да губи популярност през последните години. Освен това, тя никога не одобрила Камила за своя снаха. Историято помни, че навремето младия принц е лудо влюбен в русата госпожица Шанд. И дори иска да я направи своя съпруга. Елизабет бързо охлажда пламналата глава на влюбения си син – госпожицата е по-възрастна от него, не е аристократка, а освен това е имала връзки с други мъже – крайно неподходящ избор за бъдеща кралица на Англия.

Чарлз и Камила остават близки през целия си живот, а това води и до така болезнените разкрития на принцеса Даяна. Покойната принцеса на Уелс така и не прости на двамата за връзката им, както и за чувствата им един към друг.

Бракът им 7 години след смъртта й, доста разбуни духовете в Англия. Дори самата кралица отказа да присъства на сватбата – монархът публично изрази несъгласието си, но беше безсилна.

Говори се обаче, че напоследък отношенията между съпрузите са пред разпад, а принцът обмисля да се раздели с втората си съпруга. В основата на разрива е майка му, която продължава да не одобрява Камила за снаха. За момента херцогинята се е оттеглила от публични изяви и все по-рядко се появява в обществото, твърди още „Глоуб“. А това било свързано именно с факта, че двамата с Чарлз са пред развод.

Чарлз и Камила пред развод? сн. Уикипедия

Чарлз и Камила пред развод? сн. Уикипедия

Странното е, че оттеглянето на Камила подкрепя слуховете, че бракът им е нелегален. От няколко месеца таблоидите тръбят, че бракът на двойката нарушава закон от 19-ти век. Според него бракът им трябва да е сключен от главата на англиканската църква, а такова нещо не се е случвало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар