Елизабет II само с един ход попари мерака на Камила да стане кралица (Вижте как я унижи)

Елизабет II само с един ход попари мерака на Камила да стане кралица (Вижте как я унижи)
2.5 (50%) 4 votes

Най-голямото желания на Камила да стане кралица никога няма да се случи дори да короноват Чарлз

Според правилата синът на кралица Елизабет II, 71-годишният принц Чарлз трябва да бъде коронясан за крал на Англия, когато 94-годишната му майка вече няма да има сили да изпълнява задълженията си. Но от известно време в двореца се носят слухове, че кралицата ще направи изключение от правилата и ще се откаже от титлата в полза на принц Уилям и съпругата му Кейт, защото тя лично ги смята за по-добри владетели от принц Чарлз и 73-годишната му съпруга Камила. Паркър.

Сега е известно, че кралицата намекна за решението си, като предварително лиши Камила от правото да стане кралица един ден, в случай че принц Чарлз бъде коронован , пише списание Globe.

Синът на Елизабет II и Камила

Вместо това, според добре информиран източник от кралското семейство, кралицата решила, че Камила ще се превърне в т.нар „Принцеса ескорт“, която се радва на значително по-малко чест и привилегии от кралицата, лишавайки Камила от правата, които биха й дали властта над останалата част от семейството.

Като се има предвид, че най-голямото желание на Камила в живота беше един ден да стане кралица, с този ход Елизабет й нанесе огромен удар. Камила беше ядосана и напълно унижена и помоли Чарлз да поговори с майка си и да я убеди да промени решението си , каза източникът.

„Болно й е, че кралица Елизабет е измислила титла за нея, което никога досега не се е използвана в кралското семейство и което я  лишива от правата, които биха й дали властта над останалата част от семейството. „Но съпругата на Чарлз няма да го приеме толкова лесно, защото повече от всичко тя иска да бъде кралица Камила “, каза източникът. Досега Британският дворец нито потвърди, нито отрече тези твърдения, предават от slobodenpecat.mk.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар