Грубо: Слави Трифонов заби нож в гърба на Димитър Рачков! (още подробности)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов не спази обещанието си към Димитър Рачков!

Плеймейтката Анита на Димитър Рачков не се стърпя и показа пълната, според възможностите в корона кризата, зала „Арена Армеец” в София. Където вчера бе първото от двете представления на „Забраненото шоу на Рачков”.

Димитър Рачков

Димитър Рачков предаден от Слави Трифонов

След като обиколи страната, бившият господар на ефира се показа и в София при спазването на всички мерки, които обаче не отказаха зрителите да го гледат.

На сцената с него бе и Краси Радков, който подготвя собствено шоу като това на Рачков, което ще е готово другата година.

Въпреки обещанието, което Слави Трифонов даде на Митко, че ще дойде заедно с целия „Ку-ку бенд”, за да се включи в представлението при това без пари, Дългия и музикантите така и не се появиха.

Трифонов бе поел ангажимент пред господаря на ефира да стане част от шоуто му в София в началото на лятото, когато бе предвидено по план преди коронакризата да обърка нещата.

При участието на Рачков в „Шоуто на Слави Трифонов” водещият тържествено обеща пред всички зрители да се появи в „Арена Армеец”. Но очевидно смяната на датата и по-малкото публика са го отказали да участва.

За разлика от Слави Анита Димитрова, която следва навсякъде любимия си, бе в залата. Като истинска майка орлица тя бди над възлюбения си.

На всяко представление на комика следи отблизо дали друга мацка няма да се нахвърли на любимия.

Въпреки всекидневните пътувания и подготовка за шоуто тя много държи да е плътно до комика, а и той очевидно няма нищо против.

Анита се показа и като изкусна кулинарка, като показа в социалните мрежи с какво гощава любимия си за именния му ден.

Блондинката спретна огромна тенджера супа и баница, за да нахрани любимия си преди важните представления в София.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар