Георги Първанов си навлече гнева на народа

Първанов си навлече гнева на народа
0

Бившият президент Георги Първанов си навлече обществения гняв

Първанов си навлече гнева на народа
Първанов си навлече гнева на народа

Георги Първанов лъсна в грозен скандал. Само преди дни той е бил забелязан в частната софийска болница МБАЛ „Сердика“. Посещението му там не останало незабелязано, тъй като той си позволил да пререди всички на дългата опашка пред лекарския кабинет. Потърпевши коментират грозната случка в известен интернет форум.

Заради постъпката на Първанов се стигнало до скандал, тъй като всички пред кабинета се надявали час по-скоро да дойде техният ред.

По всяка вероятност прегледът на Първанов е бил спешен и неотложен.

Свидетели на грозната постъпка са озадачени от факта, че бившият президент ползва услугите на лекар от частна болница, а не на тези от Правителствена болница, където се лекуват всички от политическия елит.

От обкръжението на бившия държавен глава споделят, че по време на двата му мандата той нито веднъж не си е позволил да пренебрегне служебните си ангажименти дори и заради здравословен проблем.

По онова време сериозни проблеми със здравето му имаше неговата съпруга Зорка.

Преди повече от 10 години стана ясно, че тя е била застигната от страшно заболяване и е претърпяла сериозна операция. Но и до днес бившата първа дама не говори за болестта си и тя е тема табу за цялото семейство.

Откакто Първанови не са част от политическия живот, те се посветиха изцяло на внуците си, пише Ретро.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.