Истината излезе наяве: Ето колко струват тоалетите на Деси Радева

Истината излезе наяве: Ето колко струват тоалетите на Деси Радева
5 (100%) 1 vote

Истината за тоалетите на Деси Радева излезе на бял свят

Мистерията с тоалетите на Деси Радева е разгадана

Мистерията с тоалетите на Деси Радева е разгадана

Роклите, с които Деси Радева се появи на няколко важни събития, продължават да вълнуват обществеността. Темата за тоалетите на първата дама все още е актуална, въпреки че напоследък официалните появи на съпругата на Румен Радев да са сведени до минимум.

След като дизайнерката Невена Николова стартира свой онлайн магазин, стана ясно колко струват тоалетите на първата дама.

Досега цената им можеше да се узнае единствено след лично посещение в магазина на дизайнерката, който се намира на столичната улица „Фритьоф Нансен“.

Единствено клиентките със сериозни намерения да се сдобият с някой от тоалетите на Невена, имат възможността да научат техните цени.

От сайта на дизайнерката става ясно, че първата рокля, изработена от нея за първата дама, е на стойност 2890 английски пауда. Това се равнява на 6242 лева или на 24 минимални пенсии у нас.

С тоалета от френска дантела в бяло и черно Деси Радева се появи сред съсловието на президентските съпруги по време на срещата на НАТО в Брюксел, която се състоя през 2017 г.

Роклята, с която нашенката се появи на срещата с йорданската кралица Рания, се предлага на цена от 1490 паунда или 3218 лева.

Но все още остава пълна мистерия кой плаща тоалетите на първата дама.

Първоначално съпругата на президента заяви, че тя сама поема разходите за тоалетите си и не разчита на държавната хазна.

След това Невена Николова намека, че предоставя роклите на първата дама единствено за важни събития и след това тя й ги връща обратно.

Факт е, че Десислава се появявала няколко пъти с една и съща рокля, което означава, че все пак дизайнерските тоалети присъстват трайно в нейния гардероб, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар