Хороскоп за 28 октомври – сряда, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Околните са забелязали скорошния ви успех, затова ще се обръщат към вас за съвети. Не позволявайте на това да попречи на изпълнението на вашите ангажименти. Бъдете особено внимателни ако шофирате. Ваш близък има проблеми и ще ви потърси за съдействие. Обърнете му внимание.

Скорпион

Добре е днес да се придържате към това, което знаете и да си поставите реални цели. Искате да експериментирате с нещо, но все още не се е отдала добра възможност. Не рискувайте, а бъдете търпеливи и скоро ще получите това, което искате. Отделете повече време за почивка.

Стрелец

Днес трябва да обърнете внимание на задачите на работното място, които сте пренебрегвали от нежелание да се справите с тях. Не позволявайте на колегите си да ви разсейват и ще успеете да се справите с голяма част от тях. Физически сте добре, но работете за по-стабилна психика.

Козирог

Важно е да планирате и обмисляте добре идеите си. Не прахосвайте времето си и не се задълбочавайте в ненужни детайли. Добре е днес да се погрижите за здравето си – започнете хранителен режим или изграждането на полезни навици. Разходка ще подобри тонуса ви.

Водолей

Претоварени сте и това допринася за лошото ви настроение. Имате нужда от повече време за себе си. Трябва да обмислите някои идеи и планове по-спокойно и внимателно. Неочаквана новина и обстоятелствата около нея ще обърнат събитията във ваша полза и малко ще ви обърка.

Риби

Не получавате успеха, който искате, докато хората около вас вече са преминали на следващата стъпка. Бъдете търпеливи и прегледайте работата си отново – обръщайте внимание на дребните неща. Имате нужда от развлечение – излезте с приятели и се забавлявайте.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар