Хороскоп за 28 октомври, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Добре е днес да проучите повече някоя тема, която ви трябва за изпълнението на определена задача. Не се задълбочавайте в детайлите – по-добре е да погледнете на ситуацията в перспектива. Получете информацията, която ви трябва, и преминете на следващата стъпка – опитайте да спесите повече време.

Телец

Имате чувството, че пропускате нещо. Фокусирайте се върху дребните детайли и се доверете на интуицията си – тя няма да ви подведе. Не е разумно да взимате пари назаем и много внимавайте за какво харчите средствата си. Отделете време и за нещата, които ви доставят удоволствие.

Близнаци

Обстановката около вас ще е странна, защото няма да разбират идеите ви. Бъдете търпеливи и не влизайте в спорове. Подкрепата ще дойде от най-неочаквано място, което ще ви изненада приятно. Използвайте възможността да се сближите с някой, когото познавате отскоро.

Рак

Денят ще бъде напрегнат и труден, изпълнен с кавги и неприятни ситуации. Опитайте се да се дистанцирате колкото се може по-дълго време от обстановката. Работете самостоятелно и не се поддавайте на провокации. Ако е възможно, си тръгнете по-рано от работа.

Лъв

Обръщайте внимание на случващото се около вас – то ще ви подскаже някои бъдещи ситуации. Ще имате възможността да се подготвите по-рано за тях, но ще сте изправени пред дилема. Посъветвайте се с близките си и отбележете всички добри и лоши страни на изборите.

Дева

Всичко около вас ще е различно и ситуациите ще бъдат много диманични. Ще се наложи да се пригодите към новата обстановка, за да може да се справите със задачите си възможно най-скоро. Няма да срещнете затруднения докато работите. Отделете време само за себе си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар