Деси Стоянова е поставена под карантина (Вижте повече за състоянието й)

Деси Стоянова е поставена под карантина (Вижте повече за състоянието й)
1 (20%) 1 vote

Деси Стоянова е с отрицателен тест за коронавирус

„Разбрах, че съм „контактна“ на човек, дал позитивен тест за Ковид, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи“. Това написа водещата Деси Стоянова в профилите си във Фейсбук и Инстаграм тази сутрин.

От съобщението става ясно, че Деси е с отрицателен PCR тест и се чувства добре, както и човекът, с който е била в контакт. „Симптоми – никакви. Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя – отрицателен“, пише тя.

„Седя си вкъщи с бялата котка Ира, която е глуха. Най-хубавото е, че мога да си ходя без очилата“, сподели Деси за това как се чувства под карантина в пряко включване в „Преди обед“. „Събуждам се сутринта и интернет ме информира за „Жена на годината“ и че са ме номинирали и мен. Благодаря много за това! Много е яко, няма да си кривя душата.

Симптоми

Научавам и втората новина за деня, че съм била в контакт с човек с коронавирус и по правилата на играта следващите 10 дни трябва да съм в карантина. Аз нямам никакви симптоми. Добре съм. Вкъщи съм по чорапи и така ще си стоя“, пише още Стоянова, предават от ladyzone.bg.

Деси Стоянова е поставена под карантина сн. Инстаграм

Деси Стоянова е поставена под карантина сн. Инстаграм

Веднага след като публикува новината, че е под карантина в профилите си в социалните мрежи Деси получи хиляди пожелания да се „размине с Ковид“ от своите фенове. Други почитатели на тв водещата пък й пожелаха „приятна почивка“ и споделиха, че ще им липсва на екран и нямат търпение да се върне отново в „Преди обед“.

 

View this post on Instagram

 

На балкона.🔆 За следващите 10 дни това ще е моето „навън“. 😇 Денят ми започна с 2 новини. 📢 Първо, че са ме номинирали за жена на годината в категория „Медии“ („Грация“, благодаря, тази година всички ще я помним, вие добавяте парченце към хубавите ми спомени от 2020).😊 📢 Второ, час по-късно разбрах, че съм „контактна“ на човек, дал позитивен тест за Ковид, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи. Аз съм напълно ок, „позитивният“, с когото съм била в контакт, също. Симптоми – никакви. 😁 Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя – отрицателен. 🔆 А който иска да даде гласа си за „Жена на годината 2020“, може да намери линка в био.😊

A post shared by Dessislava Stoyanova (@dessie_stoyanova) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар