Шарън Стоун се отказва ходенето по срещи

"Приключих с ходенето по срещи!". Това заяви Шарън Стоун, разговаряйки с Дрю Баримор. В шоуто на актрисата тя разказа за връзките си и това, че предпочита компанията на своите деца, отколкото на някой мъж. Според 62-годишната звезда, има голяма разлика между зрелостта на мъжете и жените в днешно време. "Просто намирам, че хората са неискрени и не си струват вниманието", поясни Стоун.

Преосмисляне

Шарън все пак изтъква, че може би ако срещне някой мъж, който наистина е пораснал, ще преосмисли решението си. Но за момента не смята, че това ще се случи скоро. Актрисата е на мнение, че в една връзка не бива да има патриархат и смята да научи синовете си да ценят жената до себе си и да й помагат. По този начин те ще бъдат по-успешни в живота и ще имат по-здрави връзки.

Срещи на сляпо

Междувременно самата Дрю Баримор разкри, че за нея срещите на сляпо са истинско бедствие, но много известни личности имат регистрация в различни сайтове за запознанства. Водещата сподели с Шарън Стоун и другите си събеседници, че преди да отиде на първата подобна среща, нейните приятелки я уверявали, че всичко ще бъде наред. Но в ресторанта тя се разочаровала, защото нямала нито едно съвпадение с мъжете, с които трябвало да общува за определено време. [caption id="attachment_646513" align="aligncenter" width="300"]Шарън Стоун се отказа от ходенето по срещи сн. Инстаграм Шарън Стоун се отказа от ходенето по срещи сн. Инстаграм[/caption] В свое интервю от лятото Шарън Стоун посочва, че не се възприема като секссимвол и не иска да използва това, за да си намери гадже. "Удивително е, че хората все още искат да зърнат моите гърди, а аз съм вече на 62! Хайде стига!", казва тя, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

On the @thedrewbarrymoreshow ?? #BanditStone

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on