Меган Маркъл и принц Хари празнуват Коледа сами

Меган Маркъл и принц Хари все повече се изолират от кралското семейство. А това няма как да не разочарова Елизабет Втора. Херцогът и херцогинята на Съсекс ще пропуснат тазгодишното традиционно кралско събиране в Сандрингам по случай зимните празници. Експертът и хроникьор на британските монарси Кейти Никол каза пред "Vanity Fair", че принц Хари и Меган Маркъл искат да отпразнуват Коледа в собствения си дом в Монтесито, Калифорния, който е на стойност близо 15 милиона долара. Те се преместиха там след като се отказаха от кралските си задължения, за да осигурят по-спокоен живот на сина си Арчи.

Разочарование

Кейти е сигурна, че решението на внука й ще "разочарова" Елизабет Втора, която не е виждала правнука си Арчи от една година. Последният път Хари и Меган блеснаха в Лондон през март, но по това време техният наследник беше от другата страна на океана. Съпрузите обаче не искат напълно да лишат кралицата от комуникация с бебето. Отбелязва се, че херцозите ще пристигнат в Обединеното кралство няколко дни след Коледа. Вярно е, че според карантинните правила те ще прекарат две седмици в самоизолация в своята вила във Фрогмор.

Бягство

Миналата Коледа принц Хари и Меган Маркъл също прекараха далеч от кралското семейство. Двойката избяга в Канада, където, както се оказа няколко седмици по-късно, подготвяха план за бягство в Северна Америка. Като се има предвид, че процесът срещу Маркъл и британски таблоид ще започне в Лондон на 11-ти януари, възникват съмнения, че при планирането на пътуване до Великобритания херцозите на Съсекс  ще имат време и за семейството, предават от tialoto.bg. [caption id="attachment_646497" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл и принц Хари празнуват Коледа далеч от кралското семейство сн. YouTube Меган Маркъл и принц Хари празнуват Коледа далеч от кралското семейство сн. YouTube[/caption] Тръгнаха слухове, че принц Хари планира да пътува за Великобритания сам, за да проведе важен разговор с кралицата. Какво ще си кажат принца и Елизабет Втора обаче, едва ли ще разберем. Но най-вероятно кралицата ще смъмри своя внук и Меган Маркъл за някои от публичните им изяви, които според нея не са правилни.